Cathrine Kenway

Go down

Cathrine Kenway

Témanyitás  Cathrine Kenway on Hétf. Márc. 19, 2012 8:00 am

Név: Cathrine Daria Kenway
Nem:
Életkor: 20
Foglalkozás: Munkanélküli
Klán: Puteulanus
Rend: Nemesek

Jellemrajz:
Elsősorban nagyon bátor, talán testvérein is felülemelkedik. Teljesen határozott elképzelései vannak a jövőre nézve, és ennek érdekében mindent meg is tesz. Nem egy szerencsés személyiség. Nagy szíve van, általában segít az embereken bármi is legyen. Nem túl társaságkedvelő, inkább a szűkebb körökben mozog, amolyan "egy ember is elég beszélgetésre". Ettől függetlenül kedves és igyekszik minél komolyabb lenni. Nehéz kiismerni, sőt... még a barátai sem tudják teljesen. Pasikkal nem túlzottan foglalkozik, legalábbis komolyabbra egyelőre nem akarja a fejét rátenni.

Kinézetleírás:
Alacsonyka, körülbelül 160 cm magas. Nem gyenge. Szeme acélkék, haja fekete és szinte az egész rasztába omlik a vállaira. Ami azt illeti, egészen jól áll neki ez a stílus. Leginkább rock / metál körökben mozog, e képen öltözködik is. Különleges ismertetőjele talán a haja és ezen kívül még az ajkába és az orrában lévő piercing. Bőre kicsit barnább az átlagnál.

Előtörténet:
1992, januárja volt. Elég hideg napnak ígérkezett, de az éjszaka, szinte kint sem lehetett maradni. Moszkvában születtem. A második nevem a Daria kicsit mondja is, viszont mivel ezt nem vagyok hajlandó használni... ezért senki nem tudja. Apám az, aki Drake Town-ból származik és miután az öcsém meghalt, ide költöztünk. Anyám kis híján idegösszeomlásban szenved azóta is. Én már kezdem túltenni magam rajta, viszont ez mindig is megmarad egy sebként.
Tehát nem olyan túl régen költöztünk át Moszkvából ide. Kicsit nyugisabb életre vágytunk mindannyian. A bátyám itt kezdett el iskolába járni, én meg hát... csak bolyongok és próbálok felfedezni. Hogy mit? Ez egy nagyon bő fogalom számomra.
Amióta ide költöztünk, egy kisebb furcsa érzés jött elő bennem, aztán egy érdekes képesség... majd utána néztem, utána kérdezgettem bizonyos embereket, mire kiderült: sárkányok leszármazottja vagyok. Először szinte sokk ként ért, de aztán belegondoltam: különlegesnek születtem. Nem tudtam, kik még azok, ugyan ezt a képességet birtokolják, de alig vártam már hogy megtudjam. Nagyon kevés tapasztalatom van e téren, ámbár igyekszek adatokat gyűjteni és mindent kitanulni e téren.
Idő közben úgy döntöttem, hogy nem leszek a szüleim terhére. Már 20 éves vagyok mégiscsak, ők pedig láthatóan ki akarnak paterolni a házból. Nem messze egy kis lakásba költöztem. Pénzzel ők látnak el, én pedig a "sok" dolgom közepette nem túlzottan tudok munkát találni magamnak. Egyszer majd összejön...

Szint: 1

Képességek: Vízlégzés, Birtok, Sárkányszem
Cathrine Kenway
Cathrine Kenway

Hozzászólások száma : 1
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Cathrine Kenway

Témanyitás  Rufus on Hétf. Márc. 19, 2012 8:48 am

A karaktert elfogadom, jó játékot!
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.