Alan Blake

Go down

Alan Blake

Témanyitás  Alan Blake on Hétf. Márc. 19, 2012 9:30 am

Név: Alan Blake
Nem: Férfi
Életkor: 25
Foglalkozás: Rendőr (járőr)
Klán: Puteulanus
Rend: Harcos

Jellemrajz:
A rend, fegyelem és becsületesség megszállottja. Nem nagyon szereti azokat, akik hazugsággal vagy csellel akarnak előbbre jutni. Próbálja segíteni a gyengéket és a bajbajutottakat, ha van rá lehetősége, de sajnos a rendszer néha pont azokat védelmezi, akiket le kéne csukni. Ő maga sohasem hazudik, akármilyen kegyetlen is legyen néha az igazság. Más szóval egy modern korban rekedt lovag ő. Könnyen barátkozik és igyekszik mindenkiben meglátni a jót. Nem szívesen ől meg senkit, de tudja, hogy néha nincsen más út.

Kinézetleírás:
Jól megtermett fiatal ember. 190 cm magas és 95 kg. A testét igyekszik jól karban tartani, így felesleg nem nagyon található rajta. Sötét, rövidre vágott haja van. A szemei is barnák. Amikor nem az egyenruhája van rajta előnyben részesíti a kényelmes strapabíró ruhákat. Ilyenek a farmerek és a pólók. Kedveli a kék színösszeállítást.

Előtörténet: Alan 25 évvel ezelőtt született egy kis városban nem messze a várostól, amelyben most él. Családjának köszönhetően egészen szokványos körülmények között nőtt fel. Apja a városka seriffje volt, míg az anyja a helyi iskolában volt tanítónő. A családban semmi rejtélyes haláleset, avagy rejtélyes rokon nem volt, sőt a szülei még mindig élnek és virulnak, habár már nyugdíjas éveiket tapossák és élvezik az életükben elért sikereket, amit a városka meg is ad nekik. Hiszen anyja sokuk gyerekeit nevelte fel, akik most dolgoznak, avagy éppen még iskolába járnak. Apja pedig vigyázta álmukat és nem hagyta, hogy bármi is zavarja őket a csendes hétköznapokban.
Az iskoláit rendesen elvégezte szülei óvó tekintetének a kereszttüzében. Gyerekként is remekül viselkedet, habár azért néhány csínyben ő is benne volt, de ezt betudta a gyermekkor kíváncsiságának és kalandvágyának. A barátaival rengeteget túrázott a környező vidékeken, és felderítették a helyet. Rengeteg titkos kis barlangra és búvóhelyre akadtak eme kalandozások során. Nem egyben titkos találkahelyeket csináltak. Fiatalként itt játszották, ám idősebb korban nem egy randevú is itt zajlott le az ifjú szerelmesek között. Majd a barátai közül sokan elmentek, végül ő is tovább állt. Apja nyomdokait követve rendőrnek áll.
A rendőrakadémián töltött évek kicsit megváltoztatták, de a családjának köszönhetően belénevelt morális értékek nem változtak. Az akadémiát évfolyamának legjobbjai között végezte el. Ennek az apja nagyon örült és büszke is volt rá, hiszen így élt benne a remény, hogy tovább öregbíti a család nevét a városban. De Alan máshogy döntött. Ki akart törni a családi örökségből és a saját útját járni. Így bizonyítva magának és a családjának is, hogy egyedül is megállja a helyét.
Emiatt került Draken city rendőrségén a soraiba. Újként érkezett a városba, ami még szokatlan volt neki. A sok fény és reklám. Az égbe törő épületek és néha az elviselhetetlen bűz, ami egy-két csatorna fedő alól tört fel. De szépen lassan hozzászokott az itteni élethez és a ritmushoz. Hiszen már lassan három éve rója a város utcáit és sikátorait és igyekszik betartatni a törvényt, ami azért néha igencsak komoly nehézségekbe ütközik.
Ebben a városban ébredt rá örökségére is, miközben a város szokta. Érzet magában valami furcsa vibrálást. Néha furcsa érzések fogták el, mintha nem kéne itt lennie. Nem nagyon tudott ezekre magyarázatot adni. Sőt, egyszer még mentésben is részt vett, amit rengeteg kérdés követett. Az történt ugyan is, hogy valaki öngyilkos akart lenni az egyik hídon. A társával pedig éppen a környéken voltak, így ők értek oda elsőnek. Megpróbálták lebeszélni a korlátról, de a fickó semmilyen észérvre nem hallgatott, majd leugrott. Ő pedig reflexszerűen utána ugrott. A társa megpróbálta elkapni a karját, de túl későn reagált. Csodával határos módon túlélték mind a ketten. Ekkor a fickó kapálózni kezdett és ordibált, hogy segítsenek neki kimenni. De a ruhája is rajta így szépen lassan elmerült, hiszen így jóval nehezebb a fickó. Ő pedig engedett a késztetésnek és utána úszott. Ezt követően kihúzta a fickót. Mindenki meglepődött. De ő leginkább. Majd bemagyarázták annak, hogy adrenalin, meg hasonlók.
Ekkor ugrott be egy kis kocsmába, ahol furcsa meséket, legendákat halott a város alatt lévő sárkány csontokról, meg az utódaikról. Kutakodni kezdett, majd sok kérdésre választ talált. De ezzel együtt újabb kérdések merültek fel. Reméli, hogy majd valaki felel a kérdéseire.

Szint: 1.

Képességek: Vízlégzés; Ősi erő; Sárkányszem
Alan Blake
Alan Blake

Hozzászólások száma : 9
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Alan Blake

Témanyitás  Rufus on Hétf. Márc. 19, 2012 9:38 am

A karaktert elfogadom, nagyon szép előtörténet! Jó játékot kívánok!
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.