Michael Nolan

Go down

Michael Nolan

Témanyitás  Michael Nolan on Hétf. Márc. 19, 2012 10:34 am

Név: Michael Nolan
Nem: Férfi
Életkor: 18
Foglalkozás: Középiskolai tanuló
Klán: Puteulanus
Rend: Varázsló

Jellemrajz:
Rendkívül zárkózott, sosem tudta magát túltenni azon, hogy a szülei elhagyták. Nem igazán barátkozik senkivel, nem bízik annyira a többi emberben, mindenkiből a legrosszabbat nézi ki. Csöndes, soha életében nem emelte még fel a hangját, és nem is szándékozik megtenni. Szorgalmas és pontos, amikor munkavégzésről vagy edzésről van szó, ám a tanulással világéletében hadilábon állt. Nem szereti az megszokott dolgoktól való eltérést, "ami egyszer már bevált, azon minek változtatni?" alapon.

Kinézetleírás:
Michael nagyjából 180cm magas, atletikus testalkatú fiatalember. Hosszúkás arcát félhosszú, egyenes szálú, világosbarna haj keretezi. Jégkék szemeiből érdektelenséggel kevert szomorúságot olvashat ki az, aki egy kicsit is odafigyel rá. A ruházkodása elég egyhangú, amikor nem kell kifejezetten kiöltözni, akkor sportcipőt húz, sötétkék farmernadrággal, és egy épp keze ügyébe akadó pólóval. Amikor hűvösebbre fordul az idő, akkor sportcipőjét bakancsra cseréli, és még magára kap egy fekete bőrkabátot is.

Előtörténet:
Michael, mióta az eszét tudja, a Drake Town-i árvaház lakója. Születésének pontos időpontja nem ismert, ezért az otthonban azt a napot tartják születésnapként számon, amelyiken 1995-ben az árvaház ajtaja előtt hagyták a nagyjából egy éves forma gyermeket. Általános iskolás évei alatt kezdett el azon töprengeni, hogy vajon a szülei miért hagyhatták el. Értelmes gyerek volt, de annyira elzárkózott a saját világában, hogy rosszabbnál rosszabb jegyeket szerzett. A rossz jegyek és a zárkózottság pedig a kötekedők célrekesztjébe helyezte őt. Ez az általános iskolában még csak ártatlan csínyeket jelentett, később, mire Michael betöltötte a 15. életévét, már rendszeres verést. Nem kellett hozzá sok idő, hamarosan elkezdett több sportot is űzni, hogy megerősödjön.
Korábban sem csatlakozott a közösen játszó gyerekekhez, most is kerülte a csapatsportokat. Boxolni kezdett, hogy jobban bírja az ütéseket, és vissza tudjon vágni, futni és úszni pedig, hogy még tovább növelje az állóképességét. Egy szép délutánon, amikor ismét az ő verésére került volna sor, elszakadt a cérna, és ezzel vett jelentős fordulatot Michael élete. Egy ideje akkor már furcsa érzések kerülgették, és ez nem fért össze az eddigi életével, ezért akkor életében először nem csak védekezett, hanem támadott is, és három srácot is rettenetesen helybenhagyott, mielőtt a túlerő leteperte volna. Ezután különösebbnél különösebb dolgokat fedezett fel maga körül, és mint minden korabeli, az interneten kezdett keresgélni, hogy vajon ez miért lehet. Hosszú órákat töltött hiábavaló böngészéssel, semmi értelmeset nem talált, a legpontosabb körülírás is végül kifejezetten nagy hülyeségnek tűnt. Méghogy sárkány leszármazott lenne? Pfff, az internet tele van baromsággal...


Szint: 1
Képességek: Vízlégzés, Telekinézis, Sárkányszem
Michael Nolan
Michael Nolan

Hozzászólások száma : 7
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 18.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Michael Nolan

Témanyitás  Rufus on Hétf. Márc. 19, 2012 5:15 pm

A karaktert elfogadom! Jó játékot, Puteulanus klán dicső varázslója!
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.