Daria Carswell

Go down

Daria Carswell

Témanyitás  Daria Carswell on Hétf. Márc. 19, 2012 1:30 pm

Név: Daria Carswell
Nem: nő
Életkor: 24
Foglalkozás: táncos
Klán: Rufus
Rend: Varázslók rendje

Jellemrajz: Daria meglehetősen intuitív személyiség. Ő legalább is szereti ezt mondani magáról. Mások -főleg azok, akik nem kedvelik- inkább a kiszámíthatatlan, felelőtlen, önfejű vagy szeles szavakat használnák. Daria igyekszik kiélvezni az élet minden percét, imádja a csillogást, a rá irányuló figyelmet és a luxust, bár ez utóbbiból csak mértékkel jut neki. Kedvét és elhatározásait hirtelen változtatja, szeret hízelegni és természetesen azt is szereti, ha neki hízelegnek. Ha ellenkező neművel kerül szembe, ösztönösen, szinte reflexből elkezdi elcsábítani, a flörtölés a lételeme.

Kinézetleírás: Homokóra alak, csinos arcocska... mégis átlagosnak mondanák, ha nem lenne az a kisugárzás, ami csodálattal, féltékenységgel vagy ideges félelemmel tölti el a szívet. Minden mozdulatában, a járásában, abban, ahogy a pohárért nyúl, ahogy elmosolyodik, még a lélegzetvételében is életigenlő bujaság és felszabadultság érződik. A hatáshoz hozzátesz 8 év tánctanulás lenyomata, és persze a finoman nőies, alakot követő, ám szörnyen egyszerű és visszafogott öltözködés, ami bőven elég teret hagy a képzelőerőnek.

Előtörténet: Kislányként Daria eleven, játékos, vidám kis teremtés volt, aki egy vidéki nagyváros külső kerületeinek egyikében élt fogorvos apjával és háztartásbeli anyjával, aki egy ideig festéssel próbálkozott, majd ihletét vesztette a négy fal között és onnantól kezdve azon dolgozott, hogy leánykája olyan legyen, amilyennek szerinte lennie kell. Ez eleinte csak kitűnő bizonyítványt jelentett, később különböző szakköröket, amiket Daria sosem élvezett igazán. 14 évesen egy bentlakásos katolikus iskolába került, amitől anyja azt várta, hogy majd "tökéletes feleségnekvalót farag belőle". Ám a kedves mama nem számolt Sandy Rogers-szel, a nővérével pedig pláne nem. Sandy és Daria szinte az első nap összebarátkoztak, később elválaszthatatlan barátnők lettek. Sandy csevegő, mindenre nyitott személyisége elbűvölte Dariát, segített neki érzelmileg független, önálló lénnyé válni, aki többé nem félt "egy kicsit rossznak lenni". Másfél, főképp a házirend kicselezésével és megkerülésével töltött év után Rogersék meghívták őt magukhoz a vakációra egy hétre, aminek ő mindennél jobban örült. Ekkor találkozott Normával, Sandy nővérével és rajta keresztül a hastánc művészetével. Mindennél jobban akarta, hogy ő is olyan boldog, felszabadult és sugárzóan nőies legyen, mint amilyennek Normát látta tánc közben.
A szüleinek azt hazudta, hegedülni tanul, így szerezte meg a pénzt az első óráira, amelyekre szinte szökve jutott csak ki az internátusból. De megérte, végre egyszer életében azt csinálta, amit ő akart, nem azt, amit mások vártak el tőle.
Érettségi után bejelentette szüleinek, hogy a táncnak szeretné szentelni az életét. A bejelentés nem aratott osztatlan sikert. Hogy mennyire nem, azt tükrözi az, hogy a következő közel két évet olcsó kávézók pincérnőjeként egy olcsó albérletben töltötte, miközben igyekezett annyit fejlődni a táncban, amennyit csak lehet. Körülbelül ekkor találta meg az első pár kisebb, majd az első igazi nagy szerelem is. Tökéletes fiú volt, művelt, izgalmas, lelkes egyetemista, ráadásul veszettül jóképű... és az, hogy egy ilyen férfi őt választotta és királynőként kezelte, áttörte a gyerekkori elnyomás utolsó gátait is, Dariában felébredt a Nő, a magabiztos, a csábító, a kiteljesedett nő. Persze ahogy az lenni szokott, a szerelem elmúlt, Daria pedig összetört szívvel került ki a kapcsolatból. Persze akadt elég jelentkező a megüresedett posztra, ő mégsem tudott megállapodni senki mellett. Ha kérdezik, miért, tréfásan csak annyit szokott válaszolni: Az én szépségem közkincs, bűn lenne, ha hagynám, hogy valaki kisajátítsa.
A tehetség és a kemény munka meghozta gyümölcsét, egy idő után már nem csak olcsó éjszakai bárokban kapott fellépési lehetőséget, hanem szakmailag rangosabb helyeken is, nevét a szubkultúra kezdte megjegyezni. Így jutott el Drake Townba is, egy turné keretében.
Nagyon várta az utazást, már hetekkel az indulás előtt be volt zsongva. Mikor megérkeztek a városba, ez az érzés csak fokozódott. A fellépések után Daria nekiindult az utcáknak, olyan érzéssel, mintha ismerős helyen járna, éjszakánként különös álmai voltak, amik különös elégedettséggel töltötték el, néhány arcot a tömegben egészen másnak látott, mint a többit... Úgy döntött, itt marad és utánajár a furcsaságoknak. Mikor kutatása végére ért és megbizonyosodott róla, hogy ő valóban sárkányvérű, két és fél percig kacagott megállás nélkül, majd írt egy üzenetet az épp Párizsban élő Sandynek, hogy ha tanulmányai engedik, látogassa meg, mert nagy hírei vannak. Amíg Sandy megérkezik, addig pedig nincs más hátra, mint kideríteni, mit is jelent sárkányok leszármazottjának lenni.

Szint: 1

Képességek: Manipuláció, Harmadik szem, Sárkányszem
Daria Carswell
Daria Carswell

Hozzászólások száma : 8
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Daria Carswell

Témanyitás  Rufus on Hétf. Márc. 19, 2012 5:21 pm

A karaktered nagyon jó, ötletes, hangulatos! Mégsem tudom így elfogadni...

De ne ijedj meg, az egyetlen gond, hogy nincs avatárod. Egy 150*200 pixeles képet kellene felraknod mely tükrözi a karaktered külsejét, vagy, amennyiben nem sikerül ezt megoldani (mert munkából írsz, és nincs igazán lehetőséged képek vagdosására, vagy bármi), keress egy képet, és a linket küldd el nekem privát üzenetben, én berakom a profilodra.
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Daria Carswell

Témanyitás  Rufus on Szomb. Márc. 24, 2012 9:31 am

A karaktert elfogadom, jó játékot!
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Daria Carswell

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.