Martin Maddox

Go down

Martin Maddox

Témanyitás  Martin Maddox on Hétf. Márc. 19, 2012 11:06 pm

Név: Martin Maddox
Nem: Férfi
Életkor: 24
Foglalkozás: Kidobóember / Megélhetési bűnöző
Klán: Attra
Rend: Harcos

Jellemrajz: Maddox (mivel szinte mindenki a vezetéknevén szólítja) igazi rideg, kegyetlen bűnöző. Nem bírja, ha szabályok közé próbálják szorítani, szeret mindent a saját nézetei szerint rendezni. És nézetei általában magukban foglalják a vadásztőr vagy a pisztoly használatát. Nem buta, de kiélvezi az "először üt, majd rúg, végül kérdez" gondolkodás csodáját. Életében még nem volt rá példa, hogy bárkit is őszintén tudjon szeretni. A háziállatokat nyálasnak tartja, a gyerekeket gusztustalannak, a nőket pedig eldobható tárgyként kezeli.

Kinézetleírás: 190 centiméter magas, 95 kiló, iszonyatosan izmos férfi. Kopasz, bőre barnás, szemei feketék, akár az éjszaka. Általában bakancsot, katonai terepmintás nadrágot és fekete pólót hord, valamint mindig van nála napszemüveg. Ha pisztolya vagy vadásztőre nála van, az egészre vesz még egy bokáig érő fekete ballonkabátot is, ilyenkor "célszerszámai" hátul a derékszíján lógnak. Hátán fekete tetoválás látható, mely tarkójától egészen csípőjéig tart, széltében pedig válltól vállig, és egymással viaskodó kígyókat ábrázol.

Előtörténet: 24 évvel ezelőtt június 21-dikén a St. Vermont árvaházba egy zilált nő rohant be. Bőrszíne alapján délamerikai származásúnak sejtették az apácák. A nő lerakott egy kosarat, majd sietve indult kifelé. Mary nővér utánakiáltott, hogy várjon, de a nő csak annyit válaszolt: "Két hete született", majd kisietett. Mikor az apácák utána rohantak volna, kint lövés dördült, s a zilált hölgyet már holtan találták. A nőről nem derült ki, hogy ki is ő, csak egy cetlit találtak a zsebében, rajta egy szót: "Maddox", így végül a fiúcskának, ki az elmondások alapján június 7-én született, a Martin Maddox nevet adták.
A fiú soha nem értette meg, hogy miért került árvaházba, az apácák pedig jól titkolták előle, hogy a nővel, ki feltehetőleg édesanyja volt, mi történt. Ennek köszönhetően Martin Maddox szívében csak gyűlt és gyűlt az indulat, az értetlenség, s agresszió formájában tört belőle elő újra és újra. Az a fajta fiú lett, aki veri a társait, kiélvezi a hatalmat, és mindenkinek árt, ha teheti. Tizennégy évesen megszökött az árvaházból, és egy utcai bandához csatlakozott a szegénynegyed utcáin. Tizenhat évesen betört egykori árvaházába, és ellopta iratait, majd jogosítványt szerzett. Tizennyolc évesen már nem látott a bandában elég ambíciót, fogta Desert Eagle pisztolyát, tőrét, gyakorlatilag kiírtotta egykori szövetségeseit, felmarkolta az összes pénzt, és lelépett. Vett egy Chevrolet Camaro-t, és magánvállalkozásba kezdett. Lopott, rabolt, életben maradt, ám végül börtönbe került. Tizenkilenc évesen három év börtönre ítélték az elkövetett bűntényekért (a gyilkosságokat nem tudták rábizonyítani). Itt készíttette tetoválását is. 22 évesen jött ki a börtönből: Ekkor kezdtek megmutatkozni rajta a különös képességek, melyeket eleinte nem tudott hova tenni. Elment egy brazil jósnőhöz, aki sárkányokról hadovált neki... Félretette a hallottakat, rágódott rajtuk, egészen mostanáig, mikor úgy döntött, alaposabban utánajár a dolgoknak.
Martin jelenleg folytatja bűnözői tevékenységét, s mellette a Pink Heaven klub kidobójaként dolgozik.

Szint: 1

Képességek: Macskaügyesség, Ősi erő, Sárkányszem
Martin Maddox
Martin Maddox

Hozzászólások száma : 1
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Martin Maddox

Témanyitás  Rufus on Hétf. Márc. 19, 2012 11:34 pm

Gratulálok, a karatert elfogadom, jó játékot!
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.