Főút, ami átvezet a városon

Go down

Főút, ami átvezet a városon

Témanyitás  Alan Blake on Kedd Márc. 20, 2012 4:36 am

A munka ma is szokványos mederben zajlik. Ketten ülnek a járőrautóban, teljes harci díszben. Azaz egyenruha, golyóálló mellény, 9mm-es Beretta és az elmaradhatatlan egyéb kellékek. Ugyan volt néhány riasztás a mai nap folyamán is, de semmi komoly. Csupán néhány kocsmai bunyó, egy családi erőszak, meg egy rablás, ami nem járt sikerrel, hiszen a szerencsétlen tolvaj olyan helyet választott, ahol egy sörétes lapult a pult alatt. Úgyhogy mondhatni teljesen átlagos nap az eddigi.
Most is éppen a városi forgalomban dekkolnak a hat sávos várost átszelő út középső sávjában. Alan ül a volán mögött, míg partnere Jack kávét szürcsöl és unottan bámul ki az ablakon.
- Abba hagyhatnád a szürcsölést. – veti oda Alan. – Irritálja a fülem.
- Bocs. – mondja fülig érő vigyorral a társa.
Közben a rádión folyik a szokványos csevegés a kollégák között és egy-két bejelentés is hallani, amit a diszpécserek nyögnek bele az éterbe. De hozzájuk egyenlőre semmi nem fut be. Pedig már kéne egy kis izgalom, avagy valami. Mert így be fog aludni. Legalábbis ő így érzi. Ettől függetlenül figyeli az utat. Ám ez az út nagyon úgy fest, hogy beragadt. Hisz már két perce egy helyben vesztegelnek.
Alan Blake
Alan Blake

Hozzászólások száma : 9
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Főút, ami átvezet a városon

Témanyitás  Rufus on Kedd Márc. 20, 2012 5:56 am

*A rendőrségi rádió harsogni kezdi Chrissy, az álmos hangú diszpécserkisasszony hangját.*
- Minden egységnek! Huszonhetes kód! Túszejtés történt a Carlyle múzeumban! Ismétlem túszejtés a Carlyle múzeumban! Minden egység, aki tud, siessen a helyszínre! A támadók hatan vannak, automata fegyverekkel, és veszélyesek! Minden érkező egység tartsa be a túszejtési protokollt! Ismétlem: Túszejtés a Carlyle múzeumban! Minden egység, aki tud, induljon a helyszínre! A támadók hatan vannak, veszélyesek, automata gépfegyverekkel! Minden beérkező egység ragaszkodjon a túszejtési protokollhoz! A rendőrfőnök üzeni, hogy nincs hősködés!
*A rádió újra elhallgat hússzú percig, majd különböző egységek jelentkeznek be, hogy visszajelezzék a hallottakat, és induljanak a múzeumhoz.*
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Főút, ami átvezet a városon

Témanyitás  Alan Blake on Kedd Márc. 20, 2012 6:19 am

Amint végighallgatták a rádióban elhangzó információkat, felpezsdül mind a kettejük vére. Úgy fest a mai nap sem épp eseménytelen.
- Legalább megvárhatták volna, hogy megigyam ezt a kávéutánzatot. – nyög fel Jack.
Ezt követően nyúl a cb rádió felé, majd leakasztja a beszélőkét, hogy nyugtázza a felhívást.
- Itt Charlie-495. – mondja. – Vettük a felhívást és elindultunk a Múzeum felé. Vétel.
Majd vissza is akasztja a helyére és Alan felé fordul, aki már készül bekapcsolni a szirénákat. Nagyon reméli, hogy utat enged nekik a tömeg, hiszen innen máshogyan nem menekülnek.
- Na taposs bele, Alan. – mondja Jack.
Erre Alan elmosolyodik, majd megszólalnak a kocsi tetejére telepített szirénák. Éles hangjának köszönhetően még a nagy forgalomban is jól hallani. A múzeum épp a másik irányba van, így megkísérel egy fordulást. Szerencsére a fények és az éles hang megtette a hatását. Az úton ácsorgók utat engednek a járőrautónak, ami átvág a tömegen. Menet közben senkit sem húznak meg. Ha így megy tovább, akkor olyan 5 perc alatt oda is érnek. Ez még bőven a megadott időn belül van.
Alan Blake
Alan Blake

Hozzászólások száma : 9
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Főút, ami átvezet a városon

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.