John Harvester

Go down

John Harvester

Témanyitás  John Harvester on Szomb. Márc. 24, 2012 2:47 pm

Név: John Harvester – Buldózer
Nem: Férfi
Életkor: 25
Foglalkozás: K1 versenyző
Klán: Blatta
Rend: Harcos


Jellemrajz:
„Ez erőszak nem megoldás.” – De a nézeteltérés nem egy egyenlet, John ehhez tartja magát az esetek legnagyobb többségében. Így még edzőtársai is tartanak tőle, hiszen fizikai ereje felülmúlja bármelyikükét, és néha – néha ha csak barátiból is elcsattan egy két pofon a ringen kívül is, aminek a pofon rossz oldalán álló akár fogakkal is fizethet. Modora hagy némi kihánynivalót maga után, de lehet rajta finomítani, hiszen az eső is alakítja a hegyeket. De van kedves oldala is, amit a mosolyával mutat a világ felé, a felnőttekben félelmet kelt, a gyerekek elsírják magukat…


Kinézetleírás:
A természet velejárója, hogy a hegyek, lassan de biztosan vagy csak az biztos, hogy lassan, de mozognak, igen ám, de nem a város közepén teszik mindezt és főleg nem bőrkabátban. Majd két és fél méter magas, közel másfél mázsa tömör vörös hús, bájos arc, amit bármelyik sittes megirigyelne, kopasz fején koponyatetoválás a tarkó és a homlok között, szóval teljesen átlagos kinézet… A sebhelyek a testén, a szögekkel kivert bőrkabát és bőrkesztyű, a láncokkal díszített motoros nadrág, és az koponyát mintázó acélbetét, mint lábbeli már csak fokozza a már így is tapintható félelmet, amit megjelenésével kelt.


Előtörténet:
Sötét éjszaka volt, mint ahogy az mindig szokott lenni az ilyen esetekben, a sportcentrumban történt mindez, ahol éppen egy neves verseny döntője zajlott. Az emberek tomboltak, ami nem csoda, hiszen majdnem egy órás csúszásban volt a meccs, és amikor végre elkezdődött, nem telt bele fél percbe és már el is dőlt a mérkőzés, Buldózer ellenfelével együtt. Egy ütés, nem több. Ez volt az az éjszaka, amikor elkezdődött az élet.
Egy kis városkában született, ami egyetlen dologról volt híres, mégpedig arról hogy ott nincs semmi érdekes. Családjával kellemes jómódban éltek a város kertvárosi részén. Kapcsolata a szüleivel, a középiskola első éveitől elkezdett romlani, hiszen míg az általános iskolában történtek miatt anyjához menekült vigaszért, egy tinédzser ilyet nem tesz, így elkezdett magába zárkózni és elhatározta, hogy megfordítja a világ jelen állását, eddig a mások bántották, mostantól ő fog bántani másokat. Elkezdett hát a testépítésnek élni, ami majdnem minden idejét elvette. Tanulmányait pont ezen okból igen siralmas eredményekkel végezte el, de ahány jegyet bukott, annyiszor tíz kilo izom került a testére. Így történt hát, hogy az iskola elvégzése után, az akkora már teljesen megromlott kapcsolatot végleg elszakítva, elköltözött otthonról. Edzője vette szárnyai alá, akihez odaköltözött és a mai napig remek kapcsolatban vannak, igaz már nem egy fedél alatt. Huszonöt éves korára a nehézsúlyú liga egyik kiemelkedő alakja lett, ám a karrierje csak most kezdődött. Jó pár hete, azon a bizonyos estén hihetetlen erő szállta meg, ami nem volt normális, erre még Buldózer is rájött. Egy ütéssel kiteríteni egy edzett versenyzőt még ilyen izomzattal is ritkaság számba ment… Jó dolog félelmet kelteni az emberekben, de az, amikor a félelem a te szívedbe is beköltözik, minden eddigi ebből fakadó örömtől kezd megfosztani.
A hatalmas siker és botrány miatt sikerült leszervezni a következő mérkőzést egy igen közeli időpontra. Drake Town az a hely, ahol a következő ember találkozik, majd avval ez erővel, ami mostanság meghatározza napjait.


Szint: 1
Képességek: Chi, Ősi erő, Sárkányszem
John Harvester
John Harvester

Hozzászólások száma : 4
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: John Harvester

Témanyitás  Rufus on Szomb. Márc. 24, 2012 8:36 pm

Üdvözletem! Az előtörténet jó, elfogadom, de... Az avatárképednek tükröznie kell a karaktert és látszania kell az arcnak. Így kérlek azt cseréld le ezeknek megfelelően, és utána elfogadom.
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: John Harvester

Témanyitás  Rufus on Vas. Márc. 25, 2012 2:04 am

Na, ez így már maga a tökély! A karaktert elfogadom! Jó játékot, sok csonttörést!
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: John Harvester

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.