Raymond Taylor

Go down

Raymond Taylor

Témanyitás  Raymond Taylor on Vas. Márc. 25, 2012 8:59 am

Raymond Taylor

Kor: 25
Foglalkozás: Környezetvédelmi- és emberjogi ügyvéd
Klán: Viridis
Rend: Nemesek

Jellemrajz: Raymond jellemét apja tanításai alakították, emiatt nagyra becsüli a tisztességes munkát, a fekete kultúrát, és fejlett – ám nem ritkán szubjektív – igazságérzettel rendelkezik. Ezek a jellemvonások, valamint a vele született átlagon felüli tanulékonyság és intelligencia indította el az ügyvédi pályán, ahol leggyakrabban emberjogi és környezetvédelmi eseteket vállal. Nagyon szereti a szabadságot, a természetjárást, a nyugalmat, de ha nyomás alatt kell dolgoznia valamilyen számára fontos ügyért, kíméletlenül hajszolja magát. A tárgyalóteremben teljesen más a viselkedése, agresszív és lehengerlő stílusával minden ügyét, amelyet valamennyire is a szívére vett, megnyert. Kiállása nyugalmat, magabiztosságot, és belső harmóniát sugároz, aki találkozik vele, kiegyensúlyozottnak, nyugodtnak gondolja, még akkor is, ha heves belső harcokat vív magában. Viselkedése minden körülmények között udvarias az ismeretlenekkel.

Kinézet: Raymond sötétbarna, igényesen rasztázott hajú, mélybarna szemű, néger úriember. Kedveli a kényelmes és egyben elegáns öltözéket, általában inget, zakót, fekete vászonnadrágot hord, ezek tisztaságára ügyel, nem szokott nyilvánosan toprongyosan öltözni. Az arckifejezése belső békéről és nyugalomról árulkodik, az ajkai fölött vékony, ápolt bajusz húzódik. Ray ritkán mosolyog, de ettől mégsem kifejezetten komor, inkább derűs kinézetű.


Előtörténet: Raymond apja, Zackarias Taylor az USA déli részén született, így gyermekkorában – hiába a jog előtti egyenlőség – sok attrocitás érte afro-amerikai létére. Mégis, mikor már Drake Townban megszületett egyetlen fiúgyermeke, Ray, a gyermeket kezdettől fogva mértékletességre, igazságra, a bosszú kerülésére tanította. Mégis, mikor Ray 12 éves volt, a rasszizmus áldozatává vált, mivel egy tanárja, aki matematikát tanított az iskolájában, folyamatos hátrányban részesítette. Rayben sokáig gyűlt a harag, és végül, 14 éves korában a tanár ablakainak betörésében ért véget. A tanár természetesen őt vádolta, és meg is volt a büntetése, peres eljárás lett a dologból – itt kezdte Ray-t érdekelni a jog. A bíróság felmentette, mert Ray védőügyvédje bizonyítani tudta a tanár elfogult, provokatív viselkedését. A fiú ezek után laza barátságot kötött ügyvédjével, ami később, a jogi egyetemen a többi diák fölé emelte. (nem protekció, hanem segédanyagok, konzultációk révén) Raymond kiváló eredménnyel végezte el a jogi egyetemet, és pillanatnyilag a város legreménytelibb ifjú ügyvédjeként tekint rá a szakma. Maga tartja el apját és anyját, akik a Central District-ben laknak egy kis családi házban. Ray tőlük pár saroknyira lakik, egy 4 emeletes társasházban, és igen jó kapcsolatot tart fenn szomszédjaival, az idősebbeknek gyakran segít bevásárolni, apróbb javításokat elvégezni, tevékenyen részt vesz a lakóközösség építésében, és maga rendezgeti a hátsó kis közös kertet. A barátai is a szomszédai közül kerültek ki, közvetlen szomszédja Helen és Nick, akikkel gyakran jár el szórakozni, főleg bárokba és klubokba. Rövidebb, egyéjszakás kalandokon túl Raymondnak nincs igazán kapcsolata a nőkkel, általában kevés ideje van, bár az érdeklődés erősen benne van.


A hozzászólást Raymond Taylor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 25, 2012 9:31 am-kor. (Reason for editing : Raymond Taylor)
Raymond Taylor
Raymond Taylor

Hozzászólások száma : 15
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 25.
Életkor : 28
Tartózkodási hely : Budapest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Raymond Taylor

Témanyitás  Rufus on Vas. Márc. 25, 2012 9:27 am

Hmmmm... A karaktert fiatalítsd meg kérlek három évvel, mert a karakteralkotási szabályzatban a maximális kor 25 éves. Egyébként elfogadom, jó játékot!
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.