Raymond Taylor lakása

Go down

Raymond Taylor lakása

Témanyitás  Raymond Taylor on Vas. Márc. 25, 2012 10:26 am

A régi, de jól karbantartott társasház a főút egyik preferált részén épült, még az 1940-es években. Négy emeleten tizenhat közepes méretű lakásra van osztva, egy kis közös hátsókerttel és a kapuhoz vezető lépcső mellett két oldalt virágosládákkal. A kapu mellett kaputelefon, rajta a lakók neve:

I/1. Soller
/2. Summers
/3. Sawyer
/4. Házfelügyelet

II/1. Taylor
/2. MacCalahan
/3. Johnson
/4. -üres-

III/1. -üres-
/2. Smith
/3. Pease
/4. Petty

IV/1. Cross
/2. Cemp
/3. Roth
/4. Freud

A kapuhoz rövid lépcsősoron lehet feljutni a kapuhoz, ami az első szint folyosójára nyílik. A folyosó végén lépcső vezet a felsőbb emeletekre, két oldalt pedig az első négy lakás ajtaja, valamint a lépcső mellett közvetlenül a hátsó kerthez és a szemeteshez nyíló ajtó. A lakóközösség jónak mondható, a harmadikon Jason Petty az egyetlen rendszeres "rendbontó", aki már több bulijával is kivívta a lakóközösség haragját, amit Raymond Taylor ezidáig sikeresen elhárított a zűrös fiatalember feje fölül. MacCalahan-ék (Judy és Richard) a legújabb lakók, hamar összebarátkoztak Raymonddal, és a lakóközösség többi tagjával.

Raymond lakása igényesen berendezett, és tükrözi lakója egyéniségét. Sok cserepes növény, könyvespolc, egy nyugodt dolgozószoba, kényelmes bútorok... Televízió csak a konyhában van, egy régi, kisképernyős készülék. A nappali falán mindenhol könyvespolcok, az ablak alatt többrészes virágtartó állvány ad életet a szobának. A hálószoba bútorain futónövény járja körbe az egész szobát, átfűzve mindenféle tereptárgyon. A lakáson csupán annyi problém látszik, hogy elkelne egy női kéz, ugyanis a fürdőszoba és a konyha - bár rendes - iszonyatosan koszos. A csapok vízkövesek, a tűzhely feletti csempe olajpöttyökkel tarkított, a bútorok porosak...


Raymond Taylor
Raymond Taylor

Hozzászólások száma : 15
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 25.
Életkor : 28
Tartózkodási hely : Budapest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Raymond Taylor lakása

Témanyitás  Raymond Taylor on Hétf. Márc. 26, 2012 2:04 am

Taylor korán kelt reggel, az ébresztőóra kellemetlen berregése verte ki az álmot a szeméből. Egy pillanatra még visszahanyatlott az ágyra, de erőt vett magán, hisz sok dolgot kellett elintéznie, egy régebbi sikeres jogesetét készült meglátogatni. Egy fekete srácot képviselt, akit még épp időben sikerült visszarántania a bandák világából, és két év távlatából is nyomon követte a sorsát. A fiú, Greg már újra iskolába járt, és nem voltak rosszak az eredményei, így Taylor bizakodva indult ismét a látogatásra. Rendesen felöltözött, megborotválkozott, és elindult.
Induláskor megint találkozott visszajáró vendégével az ajtóban, egy szürke cirmos macskával, aki már hónapok óta minden reggel a nyakára járt. Taylor gyorsan megetette egy kis felvágottal, majd taxit fogott, és elindult, hogy még iskola előtt találkozzon Greggel. Út közben kedélyesen elcsevegett a taxisofőrrel, majd 20%-os borravalót adva szállt ki a Jeffersons suli előtt.
Raymond Taylor
Raymond Taylor

Hozzászólások száma : 15
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 25.
Életkor : 28
Tartózkodási hely : Budapest

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.