Eva McNamara

Go down

Eva McNamara

Témanyitás  Eva McNamara on Vas. Márc. 25, 2012 11:32 pm

Név: Eva McNamara
Nem:
Életkor: 16
Foglalkozás: Középiskolás
Klán: Puteulanus
Rend: Harcos

Jellemrajz: Vad, fékezhetetlen, szenvedélyes, megzabolázhatatlan, türelmetlen, akaratos, kíváncsi, érdeklődő, álmodozó, tüzes, hirtelen, szertelen, szemtelen. Talán ezekkel a szavakkal lehet a legjobban Eva-t körülírni. Élete legszörnyűbb pillanataiból egyenes háttal emelkedett elő, szedte össze magát, s felszegett állal sétált tovább. A világ szerinte szörnyű hely, az emberek pedig elviselhetetlenek és gyűlölendőek. Nem bírja a várakozást, mindent "most" és "azonnal" akar. Nagyon kevés embert fogad a bizalmába, szeret meg, de őket az élete árán is megvédené.

Kinézetleírás: 160 centiméter magas, haja természetes vörös, rövidre nyírt, arca szeplős, szemei zöldek. Testalkata vékony, sportos, kissé izmos. Általában bakancsot, zöld, bő halásznadrágot és fekete topot visel, hidegebb időben egy vörös bőrkabáttal tarkítva a dolgot. Mindig nála van zöld szimatszatyra, melyben egy hamis személyigazolvány, cigaretta, öngyújtó mindig megtalálható az energiaitalos dobozok mellett. Gyakran jár biciklivel, ilyenkor a bakancsot sportcipőre cseréli, ujjatlan szövetkesztyűt húz, valamint pilótaszemüveget, arcát pedig egy fekete kendővel takarja el.

Előtörténet: Eva nagyszülei Írországból, Dublinból költöztek át egyetlen fiukkal, Aaronnal, aki akkor mindössze nyolc éves volt. Húsz évvel később az akkor már taxisofőrként dolgozó Aaron McNamara feleségül vette Odette Doyle -t, egy fiatal, alig huszonkét éves újságárust, s nem sokkal később megszületett lányuk, Eva. A lány élete viszontagságos volt. A szegénynegyed általános iskolái épp olyan kegyetlenek tudnak lenni, mint a börtönök. Rendszeresen megverték, főleg mivel gyakran kiütközött belőle az ír vérmérséklet. Lány létére szabad szájú volt, és nem félt egy-egy pofontól, ütéstől, sőt, egy idő után már maga kezdeményezte a bunyókat. Tizenhárom éves korában anyja meghalt gyomorfekélyben. Tizennégy évesen, középiskolából hazafelé menet egyszer csak elkapta három srác egy sikátorban, és megerőszakolták. Eva nem tört össze lelkileg, apja viszont félig belebolondult, mikor lánya elmondta. Jelenleg börtönben van, mivel egy vascsővel összeverte a három fiatalt. Egy biztos: Ők soha többé nem fognak járni, mindhármuk gerincét eltörte Aaron. Eva jelenleg nagyapjával él egy alig huszonöt négyzetméteres lakásban. Kyle nagypapa lakik a nyolc négyzetméteres nagyszobában, eva az öt négyzetméteres kicsiben, s van még egy konyha, egy fürdő és egy előszoba. Az incidens óta jár biciklivel mindenhova (bár a család szegény, összespóroltak némi pénzt egy jobb bicajra), s különös módon rászokott, hogy a közeli árvaházban, a St. Vermontban tengesse szabadidejét a kölykökkel barátkozva vagy épp az apácáknak segítve. Ehhez sok köze lehet annak, hogy az egyik apáca, Clara nővér mindig forrócsokival és kaláccsal várja őt. Ez az apáca volt, aki egyfajta pótanya szerepet tölt be Eva életében...

Szint: 1

Képességek:
- Vízlégzés
- Ősi Erő
- Sárkányszem
Eva McNamara
Eva McNamara

Hozzászólások száma : 7
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Eva McNamara

Témanyitás  Rufus on Vas. Márc. 25, 2012 11:57 pm

A karaktert elfogadom, jó játékot!
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.