Christopher Lynch

Go down

Christopher Lynch

Témanyitás  Christopher Lynch on Hétf. Márc. 19, 2012 4:50 am

Név: Christopher Lynch
Nem: Férfi
Életkor: 19
Foglalkozás: Egyetemista
Klán: Viridis klán
Rend: Varázsló

Jellemrajz:
Christopher alapvetően egy csendes, visszahúzódó fiatalember. A helyi egyetemen tanul újságírást, mellette pedig egy kocsmában dolgozik bárpultosként, így elég kevés szabadideje marad, amit főleg olvasással tölt. Nehezen lehet a bizalmába férkőzni, ám ha egyszer sikerült, szinte le sem lehet állítani: Szeret beszélgetni, társalogni. Rockzenét hallgat, bizonyos szempontból hedonista életet él: Csekély méretű baráti társaságával előszeretettel iszogatnak, dohányoznak, még ha törvény szerint nem is érte el a megfelelő kort. Alapvetően csak egyéjszakás kapcsolatai vannak, amit azzal magyaráz, hogy többre nincs ideje.

Kinézetleírás:
Christopher 180 centiméter magas, barna, göndör hajú, barna szemű, sportos testalkatú fiatalameber. Jobb vállán egy vágás látszik, mely egy motoros balesetből származik. Leggyakrabban bakancsot, fekete farmert, fehér vagy szürke pólót és fekete ballonkabátot visel egy fekete kalappal, ám ez utóbbi kettőt viszonylag gyakran cseréli le fekete bőrkabátra és bukósisakra. Gyakran visel ujjatlan bőrkesztyűt is.

Előtörténet:
Christopher Drake Cityben született. Édesapja rendőrként dolgozott akkoriban, édesanyja pedig újságíró volt, ám a nőt hamarosan elvitte egy autóbaleset, így az akkor még hat éves fiú kettesben maradt apjával. Az apa italozásra adta a fejét, és hamarosan kikerült a DCPD -ből, ám miután apja felnyitotta a szemét, rájött, milyen rossz példát mutat ezzel Christophernek, így összeszedte magát. Magánnyomozó irodát nyitott a belvárosban, ők maguk pedig a nagy családi házból egy kisebbe költöztek a kertváros szélén. Chrit viszont elég nehéz volt nevelni. Anyja elvesztése, és apja züllése rossz útra terelte őt: Vad, zabolázatlan gyerekkort élt meg, bejárva Drake City összes általános, majd középiskoláját. 16 évesen makacsolta meg magát, és kezdett rendesen tanulni, ám hogy ne legyen tökéletes mintagyerek, ekkor kezdett dohányozni is. Miután megszerezte motoros jogosítványát egyre gyakrabban tett éjszakai köröket gondolkodva az élet nagy dolgairól, s szeretett kimotorozni egy közeli nagyobb dombra, hogy onnan nézhessen le a város fényeire. Ezt a szokását a mai napig megtartja.
Végül felvették a helyi egyetemre, újságírás szakra, valamint vállalt munkát a Devil's Advocate kocsmában a belváros szélén, hogy legyen miből fizetnie tanulmányait, mivel apja hiába támogatja, az a pénz sajnos nem elég, amit egy középszerű magánnyomozó kereshet. Letette a fegyvertartási engedélyét, így rendelkezik egy Beretta 92 -es típusú félautómata pisztollyal is.
19 -dik születésnapja felé közeledve fedezte fel különös képességeit, s hamarosan már azon kapta magát, hogy elhagyatott helyekre jár azokat gyakorolni, s közben egyre többet nyomoz az után, hogy miről is lehet szó. Így tudta meg, hogy a sárkányok közé tartozik. Magához hasonlókat keres, és kutatja a legendákat...

Szint: 1
Képességek: Állati társ (Holló), Telekinézis, Sárkányszem
Christopher Lynch
Christopher Lynch

Hozzászólások száma : 7
Regisztráció dátuma : 2012. Mar. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Christopher Lynch

Témanyitás  Rufus on Hétf. Márc. 19, 2012 5:06 am

Karakteredet elfogadom! Jó játékot a fórumon!
Rufus
Rufus
Fórumvezető Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció dátuma : 2012. Feb. 20.
Életkor : 30

Felhasználó profiljának megtekintése http://theotherones.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.